{{::locale.login.welcome}} {{authCtrl.loggedUserData.userName}} (ID: {{authCtrl.loggedUserData.userID}})
{{::locale.common.settingsWidget.oddsFormat}}:
{{ ::oddFormat.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.siteFormat}}:
{{ layout.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.scrollbarsFormat}}:
{{ layout.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.siteTheme}}:
{{ theme.name }}
{{mainCtrl.currentTime}}
{{$select.selected.value.name}}
{{::locale.account.password.forgotPassword}}
{{authCtrl.unreadMessageCount}}

Bonus dobrodošlice 150%

UZMI NIKAD BOLJI BONUS

150% Bonus dobrodošlice možeš da aktiviraš nakon prve uplate.

Kako do Bonusa dobrodošlice 150%? Potrebno je da pratiš sledeće korake:


- Registruj se i verifikuj svoj korisnički nalog.

- Uplati svoj prvi depozit u iznosu od minimum 2.000 dinara.

- Nakon prve uplate, aktiviraj bonus u odeljku ‘Bonusi’ na stranici ‘Moj nalog’ . Bonus se ne aktivira automatski.

- U momentu aktivacije, trenutna sredstva sa tvog standardnog računa se prebacuju na bonus račun i dobijaš još 150% bonusa!

- Nastavi igru koristeći bonus sredstva kako bi ispunio/la obrtne uslove i isplatio/la bonus sredstva.

Ukoliko u nekom momentu poželiš da uplatiš novac i igru nastaviš novčanim sredstvima, imaš opciju da pauziraš bonus.Pravila i uslovi1. Bonus dobrodošlice 150% će se dodeljivati novim korisnicima u periodu od 11.06.2021. do 11.7.2021.


2. Bonus dobrodošlice 150% se dodeljuje samo za prvu uplatu na Victory račun.


3. Minimalni iznos prvog depozita za ostvarivanje prava na 150% bonus dobrodošlice je 2.000 dinara.


4. Maksimalni iznos prvog depozita za koji se dodeljuje bonus je 10.000 dinara. Ukolikoj je iznos prvog depozita veći od 10.000 dinara, bonus će biti dodeljen samo za iznos od 10.000 dinara, dok će ostatak depozita ostati na standardnom računu.


5. Vrednost bonusa zavisi od iznosa koji korisnik ima na računu u trenutku aktivacije. Ukoliko korisnik postavi opklade korišćenjem sredstava od prvog depozita, samo preostali iznos u momentu aktivacije će se računati prilikom dodeljivanja bonusa 150%.


6. Prilikom aktivacije bonusa, sredstva sa standardnog računa se prenose na bonus račun i dodeljuje se 150% bonusa.


7. Da bi se sredstva sa bonus računa mogla prebaciti na standardni račun i isplatiti, potrebno je ispuniti obrtne uslove, odnosno uplatiti 5 puta ukupan obrtni iznos (prva uplata + bonus) 


8. Da bi se bonus obračunao, sve opklade moraju prvo biti zaključene.


9. Trajanje bonusa je 45 dana. Ukoliko obrtni uslovi nisu ispunjeni u roku od 45 dana nakon aktivacije bonusa, stanje na bonus računu će biti poništeno.


10. Bonus je moguće pauzirati u svakom momentu tokom trajanja promocije. Ova funkcionalnost omogućava korisniku da, ukoliko želi, postavi opkladu koristeći sredstva sa standardnog računa umesto bonus sredstava. Opcija za pauziranje bonusa nije sredstvo za produžavanje navedenog roka za ispunjavanje obrtnih uslova.


11. Sredstva koja se već nalaze na bonus računu korisnika se ne mogu isplatiti dok se ne ispune gorenavedeni uslovi obrta bonusa.


12. Osim bonusa na broj parova, nije moguće aktivirati više bonus programa u isto vreme. Da bi se aktivirao drugi bonus program, trenutni program mora da se ispuni ili da istekne.


13. Bonus na broj parova će biti dodeljen bez obzira na to da li je bonus dobrodošlice 150% aktiviran ili ne.


14. U slučaju da je opklada ponovo otvorena, Priređivač zadržava pravo da odredi ukupan iznos koji se kvalifikuje za 150% Bonus.


15. U slučaju da je bonus suma obračunata pre ponovnog otvaranja sportskih događaja, Priređivač zadržava pravo da zadrži obračunata sredstva.


16. Ukoliko postoje dokazi da je došlo do kršenja pravila promocije, ili Priređivač osnovano tvrdi da postavljena opklada garantuje korisniku dobitak bez obzira na ishod događaja, Priređivač zadržava pravo da ukloni bonus sumu sa opklade tog korisnika.


17. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu porodicu, jednu adresu, jednu e-mail adresu, jedan broj telefona, jedan broj tekućeg računa i jedan deljeni uređaj. Priređivač zadržava pravo da ukine dostupnost bonusa u slučaju sumnji da je korisnik već učestvovao u promociji.


18. Priređivač ima apsolutno i isključivo diskreciono pravo da u bilo kom momentu ukine dostupnost promocije bilo kom korisniku ili grupi korisnika. Ovo se odnosi i na korisnike koji pokušaju da izvrše prevaru i zloupotrebe pravila aktuelne promocije.


19. Dostupnost ponude se odnosi samo na korisnike koji su izvršili uplatu novčanih sredstava Priređivaču.

20. Priređivač zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.Opklade koje se kvalifikuju/ne kvalifikuju za 150% Bonus dobrodošlice1. Opklade koje se kvalifikuju za 150% Bonus dobrodošlice su one opklade koje ulaze u obračun za obrtni iznos. Opklade koje se ne kvalifikuju za 150% Bonus dobrodošlice neće ući u obračun za obrtni iznos.2. Opklade koje se kvalifikuju:

a) Opklade sa 4 ili više događaja (uživo/pre početka meča).

b) Opklade na kojima je najmanja kvota za jedan sportski događaj 1.10, a minimalna ukupna kvota je 3.00 (uživo/pre početka meča).

c) Opklade će ući u obračun kada su svi rezultati sportskih događaja objavljeni i kada je opklada zaključena.

d) Opklada ulazi u obračun za Bonus dobrodošlice 150% samo nakon potvrde da su kriterijumi za kvalifikovanje događaja i dalje validni i da se nisu promenili od momenta postavljanja opklade.

 

3. Opklade koje se ne kvalifikuju za 150% Bonus dobrodošlice:

a) Opklade sa jednim sportskim događajem (singl opklade) i opklade sa dva ili tri sportska događaja

b) Sistemske opklade

c) Poništene, otkazane opklade i opklade na kojima je izvršen CashOut. Opklada može biti poništena ili otkazana u skladu sa Pravilima.

d) Polu-dobitne ili polu-gubitne opklade. Na primer, ukoliko je postavljena opklada na market Azijski Hendikep i opklada je zaključena kao polu-dobitna ili polu-gubitna, takav događaj neće ulaziti u obračun za Bonus dobrodošlice 150%. Ukoliko opklada, pored ovakvog događaja, uključuje događaje koji su u skladu sa kriterijumima za ostvarivanje Bonusa dobrodošlice 150%, takvi događaji će ući u obračun.

e) Bilo koja postavljena opklada koja sadrži sličnu grupu sportskih događaja odabranih u nekoj od prethodnih opklada.Za više informacija o bonusima, kontaktiraj našu Korisničku podršku.